PROTECTIE ANTICOROZIUNE

PENTAROM asigură concepția unor soluții de protecție anticorozivă și produsele specifice care sunt necesare pentru conservarea și protejarea metalelor împotrivă coroziunii în timp, după cum urmează:

  • VCI (VCI Film, VCI huse, VCI folie cu bule, VCI plăci tip burete): protejaza oțelul și metalele împotriva ruginirii și coroziunii în timpul transportului și depozitării.
  • Desicant (saculeti de diferite dimensiuni). Desicantul ofertat este natural, pe bază de argilă și nu conține produse chimice agresive; Prin urmare, acesta poate fi introdus în interiorul ambalajelor, în contact direct cu pisele metalice condiționate, fără nici un risc de coroziune pe suprafețele de contact. Produsul împiedică apariția oxidării, având proprietatea de a absoarbi și neutraliza umiditatea.
  • Desicant destinat transportului cu containare maritime. Acest produs a fost dezvoltat în scopul de a neutraliza formarea condensului în interiorul spațiilor închise în principal al containarelor maritime, având că rezultat protecția anticorozivă a pieselor metalice transportate, dar și integritatea ambalajelor din carton utilizate, a căror higroscopicitate poate genera într-un mediu umed, deteriorarea lor.
Toate produsele oferite sunt validate de către Laboratoarele Europene al Industrei Automotivelor.