COMPANIA

Pentarom SRL – înființată în anul 1992, a devenit de-a lungul anilor o prezență de prestigiu în râdul firmelor care iși respectă partenerii de afaceri prin calitatea produselor furnizate, cât și prin promptitudinea și seriozitatea de care compania noastră dă dovadă.
 
Datorită programelor intensive de investiții, Pentarom se regasește astazi printre primii producatori de ambalaje carton din Romania.
 
Punctul de lucru este situat în Dârmanești județul Argeș, la aproximativ 7 km de Uzina Dacia – Renault, unul dintre partenerii noștri principali. 
Aici Pentarom dispune de spații de producție și logistică asociate pe o suprafață de 230 000 m² / 23 ha, dotate cu instalații și utilaje de ultimă generație.
 
Activitatea cu care Pentarom a demarat era producția și comercializarea pieselelor de schimb pentru autovehicule. Ulterior am extins aria de activități, astfel încât domeniul principal de activitate a devenit începand cu 2000, fabricarea și furnizarea unor soluții complete de ambalaje. 
 
Pe parcursul anilor Pentarom a dezvoltat un grup de companii, iar începând cu anul 2008 Grupul Pentarom și-a extis aria de activități în diviziile sale specializate. Punem la dispoziția partenerilor noștri atât ambalaje din carton, din lemn, din placi extrudate, din polipropilenă celulară(PP) cât și produse pentru protecție anticorozivă (folii și huse VCI, desicanți - absorbanți de umiditate); combustibili ecologici cu înaltă putere calorică – brichete din rumegus; producem și îmbuteliăm apă minerală microbiologic pură, comercializată sub marca “Iezer”.
Ambalajele noastre sunt destinate în principal industriei de automobile, însă putem executa și produse personalizate conform specificațiilor tehnice solicitate de client. 
 
Pentarom funcționează sub implementarea Sistemelor de Management al Calitații, în conformitate cu: SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015, IATF 16949:2016, SR EN ISO 22000:2019, EPAL și Atestat Fitosanitar 065; lucru care atestă calitatea produselor și serviciilor oferite.

AMBALAJE CARTON

Pilon principal în activitatea companiei, fabrica de producție a ambalajelor din carton, a fost dezvoltată după un studiu atent al pieței de ambalaje, printr-un program intensiv de investiții.

Au fost astfel achiziționate cu fonduri proprii dar și cu o pondere însemnată de fonduri europene, mai multe utilaje de ultimă generație, pentru fabricarea diverselor categorii de cartoane, asamblarea lor dar și pentru inscripționarea alb-negru sau color a acestora.

Pentarom iși propune – și reușește, sa ofere partenerilor săi o gama completă de ambalaje din carton. Pentru a asigura un pachet integral de produse și servicii, compania acordă și consultanță în proiectarea diverselor soluții de condiționare, executarea și modul de utilizare cat mai eficient al acestora.

Avantajele ambalajelor din carton produse de Pentarom constau în:
  • Posibilitatea plierii la livrare pentru rentabilizare transport;
  • Reciclabilitate;
  • Respectarea tuturor standardelor în concordanță cu solicitarile clientilor;
  • Prețuri competitive.

EXPERIENTA
DE PESTE 28 DE ANI

CERTIFICARI DE CALITATE
 SI EXCELENTA

PRODUSE
 DE TOP
CERTIFICARILE NOASTRE

Pentarom SRL functioneaza sub implementarea Sistemelor de Management al Calitatii ISO 9001:2015, ISO 14001:2015,  IATF 16949:2016, ISO 22000:2019, EPAL și Atestat Fitosanitar 065 lucru care atesta calitatea serviciilor si produselor oferite.
AI NEVOIE DE AJUTOR?
Consultantii nostrii de vanzari iti stau la dispozitie pentru selectarea produselor dorite si derularea procesului de ofertare.