POLITICA DE UTILIZARE A COOKIE-URILOR

1.Cadrul normativ
Site-ul web deținut de S.C. Pentarom S.R.L. se supune legislației române în vigoare, relația dintre parți fiind guvernată de următoarele acte normative:
  • OG nr. 21/1992 privind protecția consumatorilor;
  • OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii

2. Informații privind proprietarul și administratorul
Site-ul web pentarom92.ro este detinut si administrat direct de către S.C. Pentarom S.R.L., cu sediul social înregistrat la adresa: Str. Negru Vodă, Nr. 225, 115100 Câmpulung Muscel, județul Argeș.
Numarul de Înregistrare la Registrul Comerțului București este J03/630/1992
Codul unic de Înregistrare este RO170340

3. Drepturile de autor
Informațiile publicate pe site-ul www.pentarom92.ro apartin S.C. Pentarom S.R.L., prin urmare, aceste informații nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metodă fără acordul scris acordat în prealabil al reprezentantului legal al societatii S.C. Pentarom S.R.L. care administrează site-ul.
Nerespectarea acestor condiții se pedepseste conform legii Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe aflată în vigoare. Orice încălcare a drepturilor de autor poate fi sesizată pe adresa de mail office(at)pentarom92.ro

4. Protecția datelor
Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, site-ul www.pentarom92.ro administrat de S.C. Pentarom S.R.L., are obligația de a administra in condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care consumatorul le furnizează pe e-mail sau telefonic.

Scopul colectării datelor personale este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate.
Consumatorul este obligat să furnizeze datele reale, acestea fiind necesare pentru crearea facturii pentru produsele comandate, confom Codului Fiscal. Refuzul transmiterii datelor sau furnizarea datelor gresite determina dreptul S.C. Pentarom S.R.L. de a anula comanda, fiind considerată fictivă.
Pentru orice problemă aparută în relatia cu S.C. Pentarom S.R.L., vă stăm cu placere la dispoziție, la numerele de telefon și adresele de e-mail de la secțiunea contact.