AMBALAJE CARTON

Pilon principal în activitatea companiei, fabrica de producție a ambalajelor din carton, a fost dezvoltată după un studiu atent al pieței de ambalaje, printr-un program intensiv de investiții.

Au fost astfel achiziționate cu fonduri proprii dar și cu o pondere însemnată de fonduri europene, mai multe utilaje de ultimă generație, pentru fabricarea diverselor categorii de cartoane, asamblarea lor dar și pentru inscripționarea alb-negru sau color a acestora.

Pentarom iși propune – și reușește, sa ofere partenerilor săi o gama completă de ambalaje din carton. Pentru a asigura un pachet integral de produse și servicii, compania acordă și consultanță în proiectarea diverselor soluții de condiționare, executarea și modul de utilizare cat mai eficient al acestora.

Avantajele ambalajelor din carton produse de Pentarom constau în:


  • Posibilitatea plierii la livrare pentru rentabilizare transport
  • Reciclabilitate
  • Respectarea tuturor standardelor în concordanță cu solicitarile clientilor
  • Prețuri competitive

Începand cu anul 2008 Grupul Pentarom a dezvoltat și alte activitați industriale în diviziile sale specializate, respectiv concepția de protecție anticorozivă și oferirea materialelor asociate, o linie automatizată de îmbuteliere apă minerală microbiologic pură comercializată sub marca „Iezer”, dar și o linie de producție a combustibililor ecologici cu înalta putere calorică.