Pentarom – Ambalaje din carton

Protectie anticoroziune

PENTAROM asigura conceptia unor solutii de protectie anticoroziva si produsele specifice care sunt necesare pentru conservarea si protejarea metalelor impotriva coroziunii in timp, dupa cum urmeaza:

– VCI (VCI Film, VCI huse, VCI folie cu bule, VCI placi tip burete): protejaza otelul si metalele impotriva ruginirii si coroziunii in timpul transportului si depozitarii.

– Desicant (saculeti de diferite dimensiuni). Desicantul ofertat este natural, pe bază de argila si nu contine produse chimice agresive; Prin urmare, acesta poate fi introdus in interiorul ambalajelor, in contact direct cu pisele metalice conditionate, fara nici un risc de coroziune pe suprafetele de contact. Produsul impiedica aparitia oxidarii, avand proprietatea de a absoarbi si neutraliza umiditatea.

– Desicant destinat transportului cu containare maritime. Acest produs a fost dezvoltat in scopul de a neutraliza formarea condensului în interiorul spatiilor inchise in principal al containarelor maritime, avand ca rezultat protectia anti coroziva  a pieselor metalice transportate, dar si integritatea ambalajelor din carton utilizate, a caror higroscopicitate poate genera intr-un mediu umed, deteriorarea lor.

Toate produsele oferite sunt validate de către Laboratoarele Europene al Industrei Automotivelor.