Pentarom – Ambalaje din carton

Despre noi

Pentarom SRL – infiintata in anul 1992, a devenit de-a lungul anilor o prezenta de prestigiu in randul firmelor care isi respecta partenerii de afaceri prin calitatea produselor furnizate, cat si prin promptitudinea si seriozitatea de care compania noastra da dovada.
Am demarat cu comercializarea pieselor de schimb pentru autovehicule.

Pas cu pas, ne-am extins gama de activitati, astfel incat domeniul principal de activitate a devenit incepand cu anul 2000 fabricatia si comercializarea ambalajelor de carton destinate in principal industriei de automobile, dar si altor utilizatori din industria alimentara, a bunurilor de consum sau industria farmaceutica.
Ca urmare a programului intensiv de investitii (mai mult de 22 mil. €), Pentarom se regaseste astazi intre primii 5 producatori de ambalaje carton din Romania.

Situata in Darmanesti, Judetul Arges, la 7 km de Uzinele Dacia, Societatea dispune pentru spatiile de productie si logistica asociata de o suprafata de 150 000 mp, din care 25 000 mp cladiri acoperite dotate cu instalatii si masini de lucru de ultima generatie.

Pentarom SRL functioneaza sub implementarea Sistemelor de Management al Calitatii ISO 9001:2001 si ISO TS 16949, lucru care atesta calitatea serviciilor si produselor oferite.

Incepand cu anul 2008 Grupul Pentarom a dezvoltat si alte activitati industriale in diviziile sale specializate, respectiv conceptia de protectie anti coroziva si oferirea materialelor asiciate, o linie automatizata de imbuteliere apa minerala microbiologic pura, comercializata sub marca “Iezer” dar si o linie de producere a combustibililor ecologici cu inalta putere calorica (brichete din rumegus).